Thursday, 25 April 2013

BISKUT MARIE BERCOKLAT (SIMPLE RESEPI)

BISKUT MARIE BERCOKLAT
Hari nie saya nk kongsi ngan anda semua resepi paling mudah.
Anak2 saya suker makan biskut ni. Selamat mencuba!!!
Berikut adalah langkah2 nya:-

BAHAN-BAHAN:-

-COKLAT MASAKAN (DICAIRKAN)

-BISKUT MARIE

-JEM STRAWBERRY (IKUT CITARASA MASING2)

1. RATAKAN JEM PADA BISKUT MARIE KEMUDIAN LAPIKKAN DGN BISKUT LAIN DI ATASNYA.

2. CELUPKAN BISKUT YG TELAH DISAPU JEM TADI KE DALAM COKLAT MASAKAN YG TELAH DICAIRKAN.

3. SETELAH DICELUP, LETAKKAN BISKUT TADI DI ATAS PLASTIK BERSIH KEMUDIAN MASUKKAN KE DALAM PETI SEJUK SELAMA 3-5MINIT.

4. KELUARKAN DARI PETI SEJUK DAN BOLEH DIHIDANGKAN....

YUM YUM..... KAN SENANG. SEMUA ORG BOLEH BUAT :)

DA MAKAN...........

No comments:

Post a Comment